Het komende weekeinde gaat het competitieseizoen 2018-2019 voor BC Mariken officieel van start. Elf van de veertien teams komen in actie. En: allemaal thuis! Het belooft een mooie zondag te worden in de Ark van Oost.

BC Mariken 1 ontvangt een bekende uit het vorige seizoen. Tweemaal nam ons eerste team het toen op tegen BV Olympia 1 in de competitie. In de strijd tegen degradatie hield BC Mariken de badmintonners uit Tegelen onder zich, maar doordat BV Olympia 2 kampioen werd, komt de club dit seizoen wederom uit in de tweede divisie. Een derde ontmoeting tussen de Limburgers en ons eerste team vond plaats in de nationale beker. BC Mariken plaatste zich in extremis voor de volgende ronde.

De twee herenteams BC Mariken M1 en M2 zijn beide gepromoveerd naar de eerste klasse. Zij openen om 12.45 uur hun seizoen. Het jeugdteam BC Mariken J7, een opstapteam in de laagste leeftijdscategorie, speelt in zijn eerste wedstrijd (om 10.15 uur) meteen een derby tegen BC Smashing uit Wijchen.

De wedstrijden vinden plaats in sporthal Ark van Oost (Ciptresstraat 154, Nijmegen). Alle teams, veel succes in de eerste wedstrijden!