Onze P-badmintongroep is op zoek naar een nieuwe trainer of begeleider die wil helpen bij de trainingen. De trainingen vinden iedere maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur plaats in de sportzaal van de HAN (Kapittelweg 33).

Als trainer of begeleider sta je niet alleen voor de groep. Van de vaste trainers en begeleiders zijn Clark Nowack en Helena Cockx de komende maanden niet iedere week meer beschikbaar. Trainer Joop Speekenbrink blijft wel actief.

Heb je interesse? Stuur dan een bericht naar de P-badmintoncommissie via ons contactformulier. Het is ook mogelijk om eerst een keer bij de training mee te kijken.

De P-badmintongroep van BC Mariken begon in oktober vorig jaar. Iedere week bieden we een uur lang badminton aan voor mensen met de ziekte van Parkinson. Sporten is voor iedereen belangrijk, maar mensen met Parkinson hebben hier extra profijt van. Uit recent onderzoek is gebleken dat mensen met Parkinson die sporten minder snel achteruitgaan dan mensen met Parkinson die niet sporten. Na afloop van de training is er gelegenheid om met een kopje koffie of thee gezellig na te kletsen.