Deze week bereikte ons het droevige bericht dat ons oud-lid Lucie Teunissen afgelopen woensdag 8 mei op 72-jarige leeftijd is overleden. We wisten dat zij ernstig ziek was en dat verdere behandeling niet meer mogelijk was. Het is een droevig besef dat we haar nu niet meer op de clubavonden kunnen ontmoeten.

Lucie was BC Mariken-lid van het eerste uur. Haar echtgenoot Frits behoorde in mei 1977 tot de oprichters van de vereniging. Lucie heeft daarbinnen ook vele functies vervuld: zij heeft de technische commissie geleid, was actief in de jeugdcommissie en heeft decennialang meegewerkt bij de toernooicommissie van het BC Mariken Seniorentoernooi.

Ze was een actief badmintonspeelster. Jarenlang heeft ze competitie gespeeld en daarna maakte ze met veel plezier onderdeel uit van de recreantengroep. Lucie was een sociaal denkend en voelend clublid, trouw bezoeker van de algemene ledenvergaderingen en altijd bereid om een handje te helpen. Ze heeft gebadmintond tot haar fysieke krachten dat eind vorig seizoen niet meer toelieten.

We zullen haar missen bij de club en wensen Frits en haar beide zonen Bas en Pim veel sterkte toe.