Van 15 tot en met 29 september wordt de Nationale Sportweek gehouden, onderdeel van de Europese Week van de Sport. Als onderdeel hiervan gooit BC Mariken op twee avonden de deuren wagenwijd open. Iedereen is welkom bij onze vereniging!

Op dinsdag 25 september houdt de G-badmintongroep een open avond in de Jan Massinkhal. Van 19.00 tot 20.00 uur kunnen jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking een badmintontraining volgen. Zorg ervoor dat je lekker zittende sportkleding meebrengt en sportschoenen voor binnen. Badmintonrackets en shuttles zijn in de hal beschikbaar voor gebruik. Wil je graag meedoen? Laat het dan aan de G-badmintoncommissie weten via het contactformulier.

Op vrijdag 28 september nodigen we jeugd en volwassenen uit naar de clubavond van BC Mariken in de Jan Massinkhal te komen. Iedereen van jong tot oud is van harte welkom om deel te nemen aan een training of om een potje badminton te spelen.  De jeugd is welkom van 18.30-20.30, volwassenen vanaf 20.30 uur. Je kunt je van te voren aanmelden via het contact-formulier bij de JC (voor jeugd) of de TC (voor volwassenen).