In september gaat het nieuwe competitieseizoen van start. Om wat wedstrijdritme op te bouwen, organiseert BC Mariken samen met NSBC Stuban op zondag 11 september een oefenwedstrijd. De beoogde begintijd van de oefenwedstrijd is 9.30 uur.

De oefenwedstrijd vindt plaats in Sporthal 1 van het Radboud Sportcentrum (Heyendaalseweg 141, 6525 AJ Nijmegen). Dankzij Stuban zijn er geen deelnamekosten aan de oefenwedstrijd verbonden.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je dan via dit formulier aan.

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, wordt een verdeling gemaakt van de teams en het aantal wedstrijden. De bedoeling is dat iedereen op een leuk niveau enkele partijen kan spelen. Tussen de wdstrijden door zal er tijd zijn om te lunchen. Neem dus iets te eten mee!

Ook niet-competitiespelers kunnen zich voor de oefenwedstrijd opgeven. Mocht het niet uitkomen met het aantal inschrijvingen, dan krijgen competitiespelers wel voorrang om met hun eigen team te oefenen.

Voor de wedstrijden zullen nylonshuttles beschikbaar worden gesteld. Veren shuttles moeten spelers zelf meenemen. Let op: op de dag zelf worden geen veren shuttles in de sporthal verkocht.