In het derde speelweekend van de competitie komen 14 van de 18 BC Mariken-teams in actie. In dit artikel blikken we op de wedstrijden vooruit.

BC Mariken 1 ontvangt zondagochtend in Sporthal de Boog BV Almere 2, de koploper uit de poule. In de eerste twee wedstrijden won dat team 13 van de 16 partijen. Ons eerste team verloor er juist 13. Toch liggen er kansen: de spelers van team 1 hopen zeker een paar punten in Nijmegen te houden.

Voor BC Mariken 2 staat de verste uitwedstrijd op het programma. Niet alleen voor dit team, maar voor alle teams binnen onze vereniging. Vanuit Sporthal de Boog gerekend is het 188 kilometer rijden. Je raadt het al: team 2 mag naar Groningen. Met de studentenclub GSBC Amor treft het team ook nog eens een concurrent: BC Mariken staat na een mooie seizoensstart tweede, de Groningers derde.

Voor BC Mariken 3, 7, M1 en de jeugdteams J4, J6 en J7 staat eveneens een uitwedstrijd op het programma. Team 7 hoeft daarvoor beduidend minder lang op pad dan team 2: het team wacht een uitwedstrijd tegen de studenten van NSBC Stuban.

Wie zondagochtend nog tijd over heeft, kan in Sporthal de Boog sowieso genieten van veel badminton. Naast team 1 spelen ook BC Mariken 4, 6, 8, 9, J2 en J3 thuis – allemaal om 10.00 uur. Kom dus naar de sporthal en moedig onze spelers aan!

Alle competitieteams, veel succes toegewenst! In onderstaand overzicht staan de wedstrijden van alle BC Mariken-teams van komend weekeinde op een rij. Het overzicht van de wedstrijden van alle seniorenteams op Toernooi.nl vind je hier, van alle juniorenteams hier.