Op dinsdagavond 7 juni stond voor de G-badmintongroep een Neem-iemand-mee-toernooi op de planning. Alle spelers mochten een een introducé meenemen om mee te dubbelen. Trainer Iris doet verslag.

Om het toch weer vreemde G-badmintonseizoen met een positieve noot te laten eindigen stond er onlangs een leuke activiteit op de planning: op een dinsdagavond, waarop we normaal gesproken een uur trainen, organiseerden we nu een Neem-iemand-mee-toernooi!

Alle badmintonners waren vantevoren opgeroepen om een vriend, vriendin, ouder, begeleider of kennis mee te nemen om gezellig mee te komen badmintonnen. Toen de dinsdagavond eenmaal was aangebroken, hadden de meeste spelers inderdaad iemand meegenomen en kon het toernooi van start.

Alle duo’s hebben op de avond een keer tegen elkaar mogen spelen en er zijn een hoop mooie punten gemaakt. Als begeleiding stonden we soms te kijken van de mooie en tactische ballen die de badmintonners maakte!

Tussendoor was er nog tijd voor een lekker sapje en een koek, waarna we snel weer verder gingen met de rest van het toernooi. De spelers hebben het heel erg leuk gehad. Het toernooi is zeker voor herhaling vatbaar in het volgende badmintonseizoen.

BC Mariken biedt sinds 2017 badminton aan voor jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking, elke dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur in de Jan Massinkhal. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau spelen, onder begeleiding van een trainer en een aantal vrijwilligers van onze club. Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Klik dan hier.

Voor volgend seizoen is de G-badmintoncommissie nog op zoek naar een begeleider/trainer voor de G-badmintongroep. Het afgelopen jaar gaf Iris de training, maar zij heeft het te druk gekregen. Interesse? Stuur een bericht naar de G-badmintoncommissie.