Afgelopen weekend werden in Amersfoort de Regio Jeugd-Kampioenschappen gespeeld. Paul ging met de jeugd mee: als vader van Floris en als trainer. Hij doet verslag.

Vanuit BC Mariken was zaterdag een grote delegatie van acht spelers aanwezig en natuurlijk een hoop meelevende ouders. Floris mocht het toernooi openen dus we moesten al vroeg op. Ook Lars, die net ziek was geweest, moest om 9.00 uur beginnen. Samen met Anissa viel hij op in de onder-11: ze haalden allebei een tweede prijs! Ook het vroeg opstaan van Floris was niet voor niks, want hij haalde de halve finale.

Later op de dag kwamen ook Yannah, Boris, Raphael, Thijmen en Merijn in actie. Raphael en Boris hadden het zwaar in de eerste klasse enkel, maar er werden mooie potten gespeeld. Yannah viel op doordat ze het de geplaatste speelsters in de topklasse erg moeilijk maakte! Thijmen wist de halve finale te halen in de eerste klasse enkel en Merijn werd samen met Jesca van BC Netwerk eerste in de gemengd dubbel.

Op zondag hebben Merijn en Thijmen het herendubbelspel in de eerste klasse gewonnen, zelfs zonder setverlies. Daarmee werd Merijn de grote winnaar, met twee eerste prijzen.

We zijn natuurlijk trots op alle prijswinnaars van het afgelopen weekend en feliciteren ze van harte met hun prestaties. Maar nog trotser zijn we op het feit dat alle spelers een prachtig visitekaartje van onze vereniging hebben afgegeven.