Op vrijdag 31 mei, de laatste speelavond van het seizoen in de Jan Massinkhal, staat er weer een invitatietoernooi op het programma. Ken je iemand die de badmintonsport wil uitproberen? Of wil je je partner eens laten zien waar je iedere vrijdagavond uithangt? Dan is dit het moment! Alle seniorenleden van BC Mariken kunnen iemand meenemen om samen mee te badmintonnen.

Opzet
Het invitatietoernooi zal plaatsvinden tussen 20.00 en 23.00 uur. Om te voorkomen dat de indeling te veel tijd in beslag neemt, verzoeken we je uiterlijk dinsdag 28 mei aan te melden via dit inschrijfformulier.

Tussen 20.00 en 20.30 uur kan er warm gespeeld worden en worden de laatste aanmeldingen verwerkt. De eerste wedstrijden beginnen om 20.30 uur. Samen met je introducé/introducee speel je in een poule minimaal drie wedstrijden van ongeveer een half uur.

Kantineactiviteit
Na afloop zal er in de kantine de maandelijkse kantineactiviteit plaatsvinden. Zodra meer informatie hierover bekend is, zal dit op de gebruikelijke manier worden aangekondigd via de website en nieuwsbrief.