Juist in deze tijd missen we onze mooie club. Niet alleen het badmintonnen zelf maar ook alles daaromheen. De gezellige uitjes en de lange avonden in de kantine. Kortom, dat wat BC Mariken méér maakt dan de eerste de beste sportschool: ons verenigingsleven.

Sinds vier maanden denkt Nancy Blockhuis als algemeen bestuurslid na over ons verenigingsleven. De komende tijd willen we ons verenigingsleven graag een boost geven.

We zijn benieuwd wat onze leden – van beginnende junioren, tot seniorencompetitiespelers en recreanten – vinden van ons verenigingsleven. Wat doen we al goed? Wat kunnen we verbeteren? Wat zijn leuke ideeën voor verbindende activiteiten? Hoe kunnen we die activiteiten het beste organiseren?

In kleinschalige sessies willen we over dit soort vragen nadenken en brainstormen. We willen van alles uitproberen en weten zeker dat het ons verenigingsleven gaat versterken.

Lijkt het je leuk om hierbij te zijn? Laat dan een berichtje achter via onderstaand formulier of laat het aan Nancy weten.

Fout: Contact formulier niet gevonden.