In 2022 bestaat BC Mariken 45 jaar! Dat vieren we met een lustrumdag op zaterdag 9 juli. Op zondag 19 juni hadden al meer dan 70 leden van onze vereniging zich aangemeld. Maar om nog meer leden, oud-leden en trainers de gelegenheid te geven om deel te nemen, hebben we de deadline met twee weken verlengd. Meld je dus uiterlijk zondag 3 juli aan!

Klik hier om naar het aanmeldformulier voor de lustrumdag te gaan.

Hieronder geven we een overzicht van het programma. Het belooft een sportieve feestdag te worden. Na twee seizoenen waarin we dikwijls niet konden badmintonnen, zijn we wel toe aan een feestje!

10.00 – 13.00 uur: badminton in de Jan Massinkhal
’s Ochtends organiseren we een gezellig badmintontoernooi, waarbij junioren- en seniorenspelers mengen, maar tegelijkertijd leuke wedstrijden op eigen niveau spelen. Het toernooi vindt plaats in de Jan Massinkhal en wordt georganiseerd door de TC, de JC en onze trainers.

13.00 – 14.00 uur: lunch in de kantine
Na het badminton organiseren we een lunch in onze vertrouwde kantine in de Jan Massinkhal. Hiervoor vragen we een bijdrage van 3 euro per persoon.

14.30 – 17.30 uur: buitenactiviteit in het Goffertpark
In de middag trekken we naar het Goffertpark. Daar organiseren we een activiteitenmiddag met allerlei leuke spellen. Voetbal, ultimate frisbee, beachvolleybal: noem maar op! Centraal leggen we picknickkleden neer, met muziek, lekker eten en drinken. Wie wil, kan meehelpen met het beschilderen van een lustrumvlag. Badminton laten we deze middag achterwege.

De indeling van de middag laten we vrij. Iedereen mag doen waar hij of zij zin in heeft. Onze badmintontassen kunnen we waarschijnlijk op een veilige plek in de Jan Massinkhal achterlaten.

18.00 – 20.00 uur: diner in de kantine
Voor het avondeten keren we terug naar de kantine. Voor 10 euro kun je mee genieten van een heerlijk buffet, verzorgd door Stouthamer Catering, de uitbater van de kantine in de Jan Massinhal. Jeugdleden die meer zin hebben in frietjes, kunnen dat in het aanmeldformulier aangeven. Van hen vragen we 5 euro per persoon.

20.30 – 1.00 uur: feest bij Café Faber
Na het diner verplaatsen de volwassenen en oudere jeugd zich naar Café Faber (Van Broeckhuysenstraat 12-14, Nijmegen). Op de eerste verdieping zijn we van plan een zaaltje te huren, met een eigen bar. De inloop is vanaf 20.30 uur. De officiële start van het feest is een halfuur later.

Iedereen kan tussen het diner en het feest eventueel langs huis om spullen weg te brengen. We moedigen aan elkaar te helpen met de opslag van tassen. Zo blijven leden die verder weg wonen niet met hun tassen zitten.

Heb je een vraag of een leuk idee? Stuur dan via ons contactformulier een bericht naar de lustrumcommissie.