Komende zaterdag 22 april vindt in Sporthal de Triangel ons jaarlijkse jeugdtoernooi plaats. Afgelopen woensdag is er door de toernooiorganisatie geloot. Alle schema’s, wedstrijden en speeltijden staan inmiddels online.

In totaal 111 jeugdspelers doen mee aan het toernooi, op één deelnemer na evenveel als vorig jaar. Om ook onze jongste leden mee te kunnen laten doen is er weer een O9. Sommige onderdelen zijn echter samengevoegd met de O11, omdat spelers anders te weinig aan spelen toe zouden komen. Veel spelen vinden we voor de deelnemers het belangrijkste: alle onderdelen beginnen dan ook met een poulesysteem.

De O11, O13 en O15 categorie zijn goed gevuld. En ook in de O17 categorie is een aardig aantal inschrijvingen. In al deze leeftijdscategorieën zijn er in de enkelspelen twee verschillende niveaus. Iedereen kan dus zo veel mogelijk op zijn eigen niveau spelen.

Het belooft in ieder geval een lange, leuke dag te worden. Om 9:00 uur gaan de eerste spelers de baan op. De jongste spelers zijn uiterlijk rond 19:00 uur klaar met hun toernooi. De O15 en O17 spelen door tot ongeveer 21:00 uur.

Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door:
CHESP badmintonwebshop, tijdens het toernooi aanwezig met een uitgebreide verkoopstand
Apart reclame, ontwerp en advies
– en Pedro van Heumen, sportprijzen en graveerwerken

De schema’s en geplande wedstrijden vind je hier.