Op zaterdag 15 september gaat de Grote Clubactie weer van start. Bij deze loterij kunnen onze jeugdleden loten verkopen en veel geld inzamelen voor onze vereniging. Het werkt als volgt: je verkoopt een lot voor €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (€2,40) rechtstreeks naar de vereniging. Dit geld kan de club hard gebruiken voor het verzorgen van goede jeugdtrainingen en het aanschaffen van trainingsmaterialen. Het afgelopen seizoen financierden we er ook het jeugdkamp mee.

Voor de lotenkopers liggen er mooie prijzen in het verschiet. De hoofdprijs is €100.000,-. De tweede prijs liegt er ook niet om: een Volkskwagen Up. Daarnaast zijn er nog verschillende luxe-cheques te winnen, dagjes uit en kleinere geldprijzen.

Maar wanneer je loten verkoopt voor BC Mariken kun je zelf ook sparen voor mooie prijzen. Je kunt allereerst mensen in je familie en eigen omgeving vragen: ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, tantes, ooms, buurman, buurvrouw of vrienden. Je kunt ook langs de deuren gaan om loten te verkopen.

Verkoop je 20 loten of meer? Dan ontvang je van de Grote Clubactie een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Body Worlds, Optisport of Avontura. Ook ontvang je op www.masita.com een tweede artikel gratis. Lotenverkopers tot en met 13 jaar maken daarnaast kans op een PlayStation 4. Hier vind je daar meer over.

BC Mariken beloont de fanatieke lotenverkopers ook zelf:
10 loten: grip (voor je racket)
20 loten: bidon
50 loten: Erima-clubshirt met naam (ook verkrijgbaar in andere kleuren)
100 loten: Erima-shirt + badmintontas

Start dus zo snel mogelijk met het verkopen van loten, anders zijn leden van andere verenigingen je voor. Lever je loterijboekjes uiterlijk vrijdag 9 november in bij Paul. Ook voor het verkrijgen van extra loterijboekjes kun je iedere dinsdag en vrijdag bij hem terecht.

Klik hier voor meer informatie over de Grote Clubactie.