Op zaterdag 18 november 2017 vindt de Zevenheuvelennacht weer plaats. Als club zijn we gevraagd of we – net als vorig jaar – met een groepje Marikenezen willen helpen bij de organisatie. Tussen 16:30 en 21:30 uur kunnen we helpen bij het uitdelen van drankjes en medailles, het verkopen van T-shirts of het regelen van het verkeer. Hiermee verdienen we per vrijwilliger zes euro per uur voor de clubkas.

In Nijmegen worden ieder jaar verschillende hardloopwedstrijden georganiseerd. De Zevenheuvelennacht viert dit jaar zijn vijfjarige bestaan. 7000 hardlopers leggen een zeven kilometer lang parcours af door het donker. De weg wordt daarom op veel plaatsen spectaculair verlicht. Een dag later is de meer bekende Zevenheuvelenloop, een hardloopwedstrijd over vijftien kilometer. Bij deze wedstrijd lopen de deelnemers ook over de beroemde Zevenheuvelenweg tussen Groesbeek en Berg en Dal.

BC Mariken gaat helpen tijdens de Zevenheuvelennacht, op zaterdagavond dus. Tijdens de evenementen verzorgt de organisatie de catering en na afloop krijgt elke vrijwilliger een crew-gadget. Vorig jaar was het supergezellig en we hopen op weer zo’n leuke avond!

Ouders van jeugdleden zijn ook van harte welkom om namens BC Mariken te helpen!

Al verschillende leden hebben zich aangemeld. Wil je er ook bij zijn? Stuur dan zo snel mogelijk een berichtje naar de activiteitencommissie. Je kunt ook Mart, Hilde of Rinske aanspreken in de sporthal. Opgeven kan tot en met zondag 15 oktober.