Onze vereniging draait op vrijwilligers. Het hele seizoen lang zetten iedere week allerlei leden zich in zodat iedereen kan badmintonnen of kan genieten van leuke activiteiten buiten de baan. Sommige mensen doen dat op vaste basis, bijvoorbeeld in een commissie. Andere organiseren eenmalige activiteiten. Denk aan het trainingskamp of een uitstapje voor de jeugd.

Om te laten zien dat het bestuur – en eigenlijk de hele vereniging – al deze inzet waardeert, organiseert het vanaf dit seizoen een verkiezing voor de Marikenees van het Jaar! We willen graag iemand die het afgelopen jaar veel vrijwilligerswerk voor de club gedaan heeft in het zonnetje zetten. Deze persoon ontvangt een wisselbeker en mag zich het gehele seizoen Marikenees van het Jaar noemen.

Iedereen kan kandidaten aandragen. Uit de inzendingen kiest het bestuur een winnaar. Weet je iemand die daar volgens jou voor in aanmerking komt? Stuur dan uiterlijk 19 mei een berichtje aan het bestuur met de naam van de Marikenees die jij nomineert. Je kan de naam ook mondeling doorgeven aan een van de bestuursleden. Als je het liever anoniem doet, of als je geen bestuurslid kan vinden, kun je je nominatie op een papiertje schrijven en in de bus stoppen die de komende twee vrijdagen bij het prikbord in de Jan Massinkhal zal staan.

Op de laatste vrijdag van dit seizoen in de Jan Massinkhal (26 mei) zal, na het invitatietoernooi, de winnaar tot Marikenees van het Jaar uitgeroepen worden.