Ook het komend seizoen organiseert de activiteitencommissie gezellige kantine-activiteiten. Die vinden steevast plaats op de derde vrijdag van de maand, na het badminton in de Jan Massinkhal. Morgenavond (21 september) is de seizoensaftrap.

Nancy en Hanna (beiden lid van de activiteitencommissie) organiseren de Grote Teamchallenge. In kleine groepjes nemen we het tegen elkaar op. We gaan allerlei puzzels oplossen maar ook naar de antwoorden van quizvragen gissen. Het thema van de verschillende spellen is – natuurlijk – onze eigen vereniging BC Mariken. Voor nieuwe leden is het een leuke manier de club te leren kennen, voor spelers die al langer lid zijn een uitdaging: hoe goed ken ik mijn vereniging eigenlijk?

Na het vrij spelen en het douchen, dus rond de klok van elf uur, gaan we van start. Nancy en Hanna verdelen de deelnemers over verschillende teams. Hoe meer leden meedoen, hoe leuker het wordt!

De spellen duren ongeveer drie kwartier. Daarna hoef je natuurlijk nog niet naar huis. Onder het genot van nog een drankje kunnen we napraten of nog wat spellen spelen.