Nu het huidige competitieseizoen achter de rug is, gaat de blik op het seizoen dat na de zomer begint. De jeugdcommissie (JC) heeft de aanmelding voor de jeugdcompetitie 2023-2024 geopend. Je kunt je opgeven door dit formulier op Google Form in te vullen. De aanmelding sluit op zondag 9 april.

Veranderingen
De jeugdcompetitie gaat volgend seizoen flink veranderen. Voor de jongste spelers (tot 9 jaar, tot 11 jaar en tot 13 jaar) zijn er aparte categorie├źn met aangepaste regels. Oudere spelers worden niet op leeftijd, maar op niveau ingedeeld, waarbij ook beginners nu een volwaardige competitie kunnen spelen. Meer details vind je in dit artikel op onze website.

Na de sluiting van de inschrijftermijn (op vrijdag 7 april) gaat de JC samen met de jeugdtrainers aan de slag om te kijken hoeveel teams we kunnen vormen. Pas eind juni krijgen we van de bond te horen in welke klassen deze teams precies terecht komen. Dan maken we de definitieve teamindeling.

Contributie
Het contributiebedrag voor een jeugdcompetitiespeler was afgelopen seizoen 285 euro. Dat bedrag is inclusief twee trainingen per week. Dit betekent niet dat twee keer trainen verplicht is, maar we raden het wel aan.

Beschikbaarheid
Omdat de bond strenger wordt met het verplaatsen van wedstrijden gaan we er vanuit dat je alle competitiewedstrijden mee zult spelen. Als je nu al weet dat dat niet kan, laat dat dan in je aanmelding weten in de opmerkingen.

De geplande competitiezondagen in het competitieseizoen 2023-2024 zijn: 17 en 24 september, 1 en 8 oktober, 5, 12 en 19 november, 14, 21 en 28 januari, 18 en 15 februari en 3 en 10 maart. Uitwedstrijden kunnen ook op zaterdag gespeeld worden.

Heb je vragen hebt over de aanmelding of over de competitie van volgend jaar? Schroom dan niet een bericht achter te laten voor de JC of spreek een van de commissieleden (Paul, Freek of Lynn) aan in de zaal.