Jan Massinkhal
Gemeente Nijmegen heeft ons deze week laten weten dat de Jan Massinkhal vanaf 28 januari weer beschikbaar is voor ons. Dit betekent dat we vanaf 28 januari ook weer de trainingen kunnen hervatten, helaas kan dat nog niet voor alle trainingsgroepen van de senioren. Aanstaande vrijdag krijgen Groep A en B training van Paul Vennekens, de andere senioren trainingsgroepen kunnen vrijspelen.

Badmintoncompetities worden hervat
Onder de huidige coronamaatregelen is competitie spelen weer toegestaan. Badminton Nederland heeft daarom besloten de lopende competities uit te spelen. De Technische Commissie (TC) en Jeugdcommissie (JC) proberen de wedstrijden in overleg met onze teams en tegenstanders zo goed mogelijk te organiseren. 

  • Voor BC Mariken 1 begint de competitie op zondag 30 januari weer. De Eerste Divisie wordt uitgespeeld volgens dit schema.
  • Voor andere seniorenteams en jeugdteams herstart de competitie in de week van maandag 31 januari. Sommige teams komen mogelijk al eerder in actie. Dit schema geeft alvast een idee van de speelweekenden.

Meer informatie – waaronder alle wedstrijddata per team – volgt zo snel als mogelijk.