De inschrijving voor het BC Mariken Seniorentoernooi 2024 is geopend. Als je mee wilt doen, kun je je tot en met vrijdag 1 maart via Toernooi.nl aanmelden. Maar wees er snel bij: als het toernooi vol is, sluit de aanmelding eerder.

Ons seniorentoernooi vindt dit jaar plaats op zaterdag 16 maart in de Jan Massinkhal, een sporthal in Nijmegen met achttien badmintonbanen. Er wordt gespeeld van 9.30 tot 21.00 uur.

‘Het BC Marikentoernooi is een eendaags toernooi waarbij we in poule-afvalsysteem spelen zodat iedereen minimaal twee wedstrijden per onderdeel speelt’, zegt Mart Brands, een van de toernooiorganisatoren. ‘Omdat de Jan Massinkhal zo groot is, kunnen we ervoor zorgen dat de wachttijden tussen wedstrijden niet te lang zijn. In de hal zal ook een stand van CHESP aanwezig zijn en er wordt ook gezorgd voor meerdere gezellige zithoekjes voor tussen de wedstrijden.’


De toernooiorganisatie bestaat dit jaar naast Mart uit BC Mariken-leden Helena Cockx, Nathalie Bruijsten en Luuk Oostveen. De toernooireferee is John Appels.

Onderdelen
Iedere speler kan meedoen in twee verschillende onderdelen. Je kunt je inschrijven in de volgende categorieën:

  • Categorie 1
  • Categorie 4
  • Categorie 6
  • Categorie 8

Betaling
Wie zijn of haar inschrijfgeld voor vrijdag 8 maart betaalt, krijgt per onderdeel een euro korting. Het inschrijfgeld is dan 10 euro per persoon per onderdeel. De betalingsmogelijkheden staan uitgelegd in het wedstrijdreglement.

Een overzicht van alle oud-winnaars van het BC Mariken Seniorentoernooi sinds 2009 vind je hier.