De clubkleding waarin BC Mariken op dit moment speelt, is nog tot en met december van dit jaar te koop. Het seizoen 2023-2024 is het laatste waarin we dit blauwe shirt van JAKO dragen. Vanaf de zomer van 2024 hullen we ons in een nieuw tricot.

Als je nog clubkleding nodig hebt of je kledingkast wilt uitbreiden, kun je een kijkje nemen in onze online Clubwinkel. Je kunt de clubkleding ook passen bij Sportshop Richard Kregting (Paul Krugerstraat 109, Nijmegen). In die winkel zijn shirts, polo’s, sportbroekjes en trainingspakken aanwezig in allerlei maten.

Hier vind je een mini-catalogus met de verschillende opties (de prijzen zijn mogelijk inmiddels iets gestegen). In de Clubwinkel zijn ook JAKO-sokken, -bidons, -petjes en -slippers verkrijgbaar. Als je online bestelt, kun je de kleding vervolgens ophalen in de winkel.

Heb je nieuwe schoenen of andere badmintonproducten nodig? Bij badmintonwinkel CHESPsport krijgen leden van BC Mariken 5 procent korting op alle artikelen. Gebruik in het bestelproces de kortingscode BCMariken2022. CHESPsport verkoopt ook squash-, padel- en tennisproducten.