Nijmegen is een hardloopstad. Ieder jaar worden er verschillende wedstrijden georganiseerd, zoals de Stevensloop, de Bruggenloop en de naar onze vereniging vernoemde Marikenloop. De bekendste run is misschien wel de Zevenheuvelenloop met een parcours van 15 kilometer over, uiteraard, zeven heuvels. De afgelopen jaren hebben leden van BC Mariken steevast geholpen als vrijwilliger in de organisatie van dit soort evenementen.

In november gaan we weer helpen bij de Zevenheuvelennacht, een hardloopwedstrijd op de avond voor de Zevenheuvelenloop. In 2018 werd bij ditzelfde evenement door onze leden het mooie bedrag van 230 euro opgehaald. Daarnaast bleek het werk ook veel gezelligheid op te leveren – vervelend om te doen was het zeker niet.

Dit jaar vindt de Zevenheuvelennacht plaats op zaterdag 16 november. We zijn op zoek naar hulp van 15.00 tot 22.00 uur, maar het is ook mogelijk later te starten. Net als vorig jaar gaan we T-shirts verkopen. Iedere vrijwilliger verdient zes euro per uur, dus hoe groter het team, hoe meer het onze vereniging oplevert. De organisatie zorgt voor de catering en na afloop krijg je ook een crew-gadget.

Lijkt het jou leuk op deze manier de clubkas te spekken? Meld je dan bij de activiteitencommissie. Ook als je een vraag hebt kun je een bericht sturen naar de activiteitencommissie. Je kunt ook een van de leden (Hanna, Nancy, Robbert-Jan of Mart) aanspreken in de zaal.