Nijmegen is een hardloopstad. Ieder jaar worden er verschillende wedstrijden georganiseerd, zoals de Stevensloop, de Bruggenloop en de naar onze vereniging vernoemde Marikenloop. De bekendste run is misschien wel de Zevenheuvelenloop met een parcours van 15 kilometer over, uiteraard, zeven heuvels.

Dit jaar mag de Zevenheuvelennacht voor het eerst sinds 2019 weer doorgaan: op zaterdag 20 november 2021. Dat betekent dat wij weer kunnen helpen als vrijwilliger om de clubkas te spekken.

Per vrijwilliger verdienen we 6 euro per uur. Ook in de afgelopen jaren hebben leden van BC Mariken steevast geholpen als vrijwilliger in de organisatie van dit soort evenementen. Doorgaans levert dat de vereniging 200 à 300 euro op.

We zoeken hulp vanaf het einde van de middag tot in de avond. De precieze tijd en taak zullen nog duidelijk worden. De organisatie zorgt voor de catering en na afloop krijg je een crew-gadget.

Als je het leuk vindt om te komen helpen stuur dan een bericht naar de activiteitencommissie of spreek één van de leden aan (Helena, Robbert-Jan, Nancy of Mart).