Op zaterdag 16 september is de Grote Clubactie weer van start gegaan. Bij deze loterij kunnen onze jeugdleden loten verkopen en veel geld inzamelen voor onze vereniging. Het werkt als volgt: je verkoopt een lot voor €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (€2,40) rechtstreeks naar de vereniging. Dit geld kan de club hard gebruiken voor het verzorgen van goede jeugdtrainingen en het aanschaffen van trainingsmaterialen.

Voor de lotenkopers liggen er mooie prijzen in het verschiet. De hoofdprijs is €100.000,-. De tweede prijs liegt er ook niet om: een Volkskwagen Up. Daarnaast zijn er nog verschillende luxe-cheques te winnen, dagjes uit en kleinere geldprijzen.

Maar wanneer je loten verkoopt voor BC Mariken kun je zelf ook sparen voor mooie prijzen. Je kunt allereerst mensen in je familie en eigen omgeving vragen: ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, tantes, ooms, buurman, buurvrouw of vrienden. Daarnaast kun je langs de deuren gaan om loten te verkopen. Vergeet ook zeker niet om alle trainers en seniorenleden van BC Mariken te vragen!

Verkoop je 20 loten of meer? Dan ontvang je van de Grote Clubactie een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, 50% korting bij Madame Tussauds of Schiphol behind the scenes en €10,- shoptegoed bij sportboxx.com.

Daarnaast beloont BC Mariken ook zelf de fanatieke lotenverkopers:
10 loten: grip (voor je racket)
15 loten: bidon
30 loten: Erima-clubshirt (of andere kleur)
50 loten: badmintontas (blauw of roze)
100 loten: Erima-shirt + bijpassend broekje

Als je al een clubshirt hebt en je liever geen tweede exemplaar wilt, kun je kiezen voor een andere kleur. Bij de broekjes is de kleur aan de zijkant in verschillende kleuren leverbaar.

Start dus zo snel mogelijk met het verkopen van loten: anders zijn leden van andere verenigingen je voor. Lever je loterijboekjes uiterlijk vrijdag 10 november in bij Esther. Ook voor het verkrijgen van extra loterijboekjes kun je iedere dinsdag en vrijdag bij haar terecht.

Klik hier voor meer informatie over de Grote Clubactie.