Afgelopen weekeinde is de Grote Clubactie weer van start gegaan. Onze jeugdleden zetten zich daarbij in om geld in te zamelen voor onze vereniging. Van de opbrengst betalen we allen leuke activiteiten voor de jeugd.

De Grote Clubactie maakt jeugdleden ervan bewust dat een vereniging draait op vrijwilligers. Directeur Frank Molkenboer van de Grote Clubactie verwoordt het op de website van de actie als volgt: ‘Voor veel Nederlanders is het verenigingsleven onmisbaar. Wat we meer en meer terugkrijgen is dat de actie voor veel verenigingen niet alleen een welkome inkomstenbron is. Het is ook een activiteit waarbij clubleden ervaren wat ze samen kunnen bereiken. Het échte clubgevoel.’

Hoe werkt het?
De Grote Clubactie werkt als volgt: onze jeugdleden verkopen loten voor 3 euro per stuk. Hiervan gaat 80 procent (2,40 euro) rechtstreeks naar de vereniging. Dit geld gaat allemaal terug naar leuke activiteiten voor de jeugd, zoals het kamp, andere uitjes, het ouder-kind toernooi en de clubkampioenschappen.

Prijzen
Lotenkopers maken bij de Grote Clubactie kans op mooie prijzen. De hoofdprijs is 100 duizend euro. Ook wordt een heuse Skoda Kamiq en een reischeque ter waarde van 2.500 euro verloot. De trekking is op dinsdag 6 december.

Verkoop vijf loten of meer
We hopen dat ieder jeugdlid minimaal vijf loten verkoopt. Je kunt bijvoorbeeld mensen in je familie en eigen omgeving vragen: ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, tantes, ooms, buurman, buurvrouw of vrienden. Ook kun je langs de deuren gaan om loten te verkopen. Lever je lotenboekje uiterlijk vrijdag 3 november in bij jeugdvoorzitter Paul.

Als je meer loten verkoopt, ontvang je van onze vereniging een leuke prijs.

  • 5 loten: een gripje voor je racket
  • 20 loten: een drinkfles
  • 30 loten: een BC Mariken-pet
  • 50 loten: een drinkfles én een BC Mariken-pet
  • 100 loten: een racket-/sporttas

Als je meer dan 25 loten verkoopt, krijg je van de Grote Clubactie bovendien een medaille. Voor de beste lotenverkopers van Nederland heeft de Grote Clubactie bovendien mooie prijzen weg te geven, waaronder een PlayStation 5.