Vicky stopt als voorzitter van de technische commissie en daarom zijn we op zoek naar een nieuwe voorzitter TC. Heb je interesse? Neem dan contact op met de technische commissie. Mocht je interesse hebben om TC-lid worden, maar geen voorzitter? Neem dan ook even contact op.

Wat houdt de functie van voorzitter TC in?
Als voorzitter van de technische commissie leid je de TC-vergaderingen en leid je de discussies binnen de TC. Je bent het gezicht van de TC, maar bent ook onderdeel van het bestuur. Je vergadert ook mee met de bestuursvergadering, één keer per maand. Je geeft sturing aan de andere TC-leden en helpt mee met de uitvoering van de taken. Het is een intensieve, maar leuke en uitdagende functie.

Wat moet je kunnen voor deze functie?
Naast dat je een interesse moet hebben voor de badmintonsport is het vooral belangrijk dat je communicatief sterk bent en goed kan samenwerken. Het kan fijn zijn als je al ervaring hebt met vrijwilligerswerk voor een sportvereniging, maar het kan ook zonder ervaring.

Wat doet de technische commissie verder?
De TC is binnen BC Mariken verantwoordelijk voor het regelen van seniorentrainingen met goede trainers. Ook schrijft de TC de seniorenteams in voor de verschillende competities, maakt ze ieder jaar de teamindeling en coördineert ze het ophalen van oud papier. De TC vergadert tijdens het seizoen ongeveer iedere vier tot zes weken.

In de TC zitten BC Mariken-leden uit zowel de nylon als veren trainingsgroepen. Op dit moment bestaat de TC Bram Meijer, Nathalie Bruijsten, Jeroen Janssen en Stephan van den Akker. Competitie spelen is geen verplichting.