De technische commissie (TC) is op zoek naar versterking. De huidige commissieleden zouden graag een secretaris aan hun team toevoegen. Interesse? Neem dan contact op met de TC.

Functieomschrijving
Als secretaris van de TC behandel je onder andere de aanvragen voor proeftrainingen. Hiervoor moet je ongeveer twee keer per week de e-mail van de commissie beantwoorden. Dit neemt een à twee uur per week in beslag. Ook houd je in een Excel-bestand bij welke spelers in welke trainingsgroep komen proeftrainen.

Technische commissie
De TC is binnen BC Mariken verantwoordelijk voor het regelen van seniorentrainingen met goede trainers. Ook schrijft de TC de seniorenteams in voor de verschillende competities, maakt ze ieder jaar de teamindeling en coördineert ze het ophalen van oud papier. De TC vergadert tijdens het seizoen ongeveer iedere vier tot zes weken.

In de TC zitten BC Mariken-leden uit zowel de nylon als veren trainingsgroepen. Op dit moment bestaat de TC uit Vicky Seveke (voorzitter), Bram Meijer, Karen Meijer (competitieleider), Nathalie Bruijsten en Stephan van den Akker. Competitie spelen is geen verplichting.

Heb je vragen over de functie of over de TC? Schroom dan niet om een berichtje te sturen naar TC-voorzitter Vicky of een van de andere bestuursleden van BC Mariken. Klik hier voor een overzicht van alle commissies binnen onze vereniging.