De jeugdcommissie (JC) is op zoek naar versterking. Op de aanstaande algemene ledenvergadering in mei loopt de termijn van Lynn Appels af. De andere commissieleden zouden daarom graag een of meerdere leden aan hun team toevoegen. Interesse? Neem dan contact op met de JC.

De JC houdt zich binnen BC Mariken bezig met vrijwel alle zaken rondom onze jeugdafdeling: trainingen, trainers en competitiewedstrijden, maar ook het jaarlijkse jeugdkamp, toernooien en leuke uitjes buiten de sporthal. Onze jeugdafdeling telt de laatste seizoenen steevast ongeveer honderd leden.

‘We zoeken vooral mensen die de nevenactiviteiten willen organiseren’, zegt JC-voorzitter Paul Bruin. Waarom het zo leuk is om je als vrijwilliger van onze juniorenleden in te zetten? ‘Voor mij is het enthousiasme van de jeugd de grootste drijfveer’, zegt Paul. ‘Als je hen ziet genieten, dan is dat al beloning genoeg.’

In de JC zit op dit moment naast Paul en Lynn op dit moment ook nog Freek Helsper. Je kunt je bij de commissie aansluiten als je zelf bij onze vereniging speelt, maar ook als je kind lid is van BC Mariken is. Oudere jeugdleden die het leuk vinden om te helpen, zijn ook van harte uitgenodigd om te reageren.

Heb je vragen over de functie of over de JC? Schroom dan niet om een berichtje te sturen naar JC-voorzitter Paul of een van de andere commissieleden. Klik hier voor een overzicht van alle commissies binnen onze vereniging.