Afgelopen vrijdag werd in de kantine van de Jan Massinkhal het BC Mariken Sjoeltoernooi afgewerkt. We blijven natuurlijk in de eerste plaats een badmintonvereniging, dus voordat er met stenen geschoven kon worden werd er eerst fanatiek getraind en gespeeld. Toch leek het wel iets drukker dan op andere avonden. Zou het sjoeltoernooi extra spelers naar de sporthal getrokken hebben?

Tussen acht uur en half negen druppelden de eerste jeugdleden de kantine binnen. Op vier tafels kon er gesjoeld worden. Ook sommige ouders deden vrolijk mee. Luuk noteerde in zijn eerste beurt meteen de hoogste score van de avond. Maar de andere vijftien deelnemers schoven ook lang niet slecht.

Tegen elf uur waren alle jeugdleden weer naar huis. Toen was het de beurt aan de senioren. Een groep van zo’n dertig leden had zich ingeschreven. Om mee te doen voor de prijzen moest je een paar keer sjoelen én ten tijde van de prijsuitreiking nog aanwezig zijn. Door naar het gemiddelde aantal punten te kijken werd ten slotte een winnaar bepaald. Rinske en Nancy gingen met er met de prijzen vandoor. Ook Mart kreeg een eervolle vermelding: hij zette met 140 punten de hoogste score neer.

Alle bordenleveranciers en Luuk, bedankt voor de organisatie!