Jean Paul Madern, een 17-jarige student aan de HAN, heeft ons benaderd omdat hij bezig is de stichting Sport4Anyone op te richten. Hij schrijft hierover aan ons het volgende: ‘In deze tijd zijn er veel mensen die in armoede leven en niet kunnen sporten, omdat ze niet over benodigde spullen of de financiële middelen hiervoor beschikken. Ik kreeg het op mijn hart om meer voor deze mensen te betekenen. Ik wil graag sportkleding, sportschoenen of andere  sportmaterialen die een 2e kans verdienen inzamelen en aan deze mensen geven.’

Ik kreeg het op mijn hart om meer voor deze mensen te betekenen.

Met zijn nieuwe stichting werkt hij samen met Stichting Gave (voor vluchtelingen). Ze zijn op het moment op zoek naar (gebruikte) badmintonsets.

Heb jij toevallig nog spullen over die je niet meer gebruikt? Neem dan contact op met het bestuur zodat wij de spullen aan Jean Paul en zijn stichting kunnen geven.