Afgelopen jaar is BC Mariken gestart met badminton voor jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Iedere dinsdagavond verzorgen we een training in de Jan Massinkhal. Daarin kan iedereen op zijn of haar eigen niveau spelen, onder begeleiding van een gediplomeerde trainer en een aantal vrijwilligers.

Bram Meijer, een van de trainers, fysiotherapeut en zelf competitief badmintonspeler: ‘Het is een feestje om deze mensen te mogen begeleiden! Je ziet dat ze er zo veel lol in hebben, maar ook dat ze steeds wat beter worden. Daarnaast is het krijgen van voldoende beweging belangrijk voor iedereen.’

Het regionaal samenwerkingsverband Uniek Sporten organiseert van zondag 4 maart tot en met vrijdag 9 maart 2018 de Week van de Unieke Sporter. In het licht hiervan zet ook BC Mariken haar deuren op dinsdagavond 6 maart van 19:00 tot 20:00 open. Dan is er een open speelavond voor iedereen met een verstandelijke beperking die eens wil kennismaken met de badmintonsport.

Ben je of ken je iemand die het leuk vindt om die avond een shuttletje te slaan? Laat het de G-badmintoncommissie weten via het contactformulier.

Meer informatie over de G-badmintongroep vind je hier.