Wie sport krijgt – hoe vervelend het ook is – soms te maken met blessures. Ook in de badmintonsport ligt een kwetsuur altijd op de loer. Om leden van BC Mariken die in de lappenmand liggen te ondersteunen komt er vanaf dinsdag 4 september wekelijks een fysiotherapeut naar de Jan Massinkhal.

Rond acht uur zal een fysiotherapeut van Fysiotherapie Jager van der Kamp in de Jan Massinkhal aanwezig zijn. Als je een vraag hebt of een korte behandeling nodig hebt, kun je hem gewoon aanspreken. Ook hangen ze een intekenlijst op zodat je van tevoren wat tijd kunt reserveren.

Fysiotherapie Jager van der Kamp is er voor de hele vereniging, van jong tot oud en van wedstrijdspeler tot recreant. Naast het wekelijkse spreekuur in onze sporthal zijn ze de hele week beschikbaar in hun praktijk in de Nijmeegse wijk Lindenholt (Kerkenbos 10-77). Hun specialisaties zijn manuele therapie en sport-fysiotherapie. De praktijk is naast onze vereniging onder andere verbonden aan de nationale volleybalteams, het BeneLiga team van de Nijmegen Devils IJshockey. Daarnaast zijn ze verbonden geweest aan het Nationale dames Team Lacrosse bij het EK in 2015 en in 2017 bij het EK supercarts op TT circuit van Assen.

Meer informatie over hun werkwijze, behandelingen en adresgegevens vind je op www.jagervanderkamp.nl. Telefonisch zijn ze bereikbaar op 024-373 56 98.