Wie sport krijgt – hoe vervelend het ook is – soms te maken met blessures. Ook in de badmintonsport ligt een kwetsuur altijd op de loer. Om leden van BC Mariken die in de lappenmand liggen te ondersteunen komt er vanaf dinsdag 28 januari weer wekelijks een fysiotherapeut van Fysiotherapie Jager van der Kamp naar de Jan Massinkhal.

Ook vorig seizoen was er geregeld een fysiotherapeut van Jager van der Kamp in onze sporthal te vinden.

Van 19.30 tot 20.30 uur zal een fysiotherapeut van Fysiotherapie Jager van der Kamp in de Jan Massinkhal aanwezig zijn. Als je een vraag hebt of een korte behandeling nodig hebt, kun je hem gewoon aanspreken.

Fysiotherapie Jager van der Kamp is er voor de hele vereniging, van jong tot oud en van wedstrijdspeler tot recreant. Naast het wekelijkse spreekuur in onze sporthal zijn ze de hele week beschikbaar op hun drie praktijken in Nijmegen. Hun specialisaties zijn manuele therapie en sport-fysiotherapie. De praktijk is naast onze vereniging onder andere verbonden aan de nationale volleybalteams, het BeneLiga team van de Nijmegen Devils IJshockey. Daarnaast zijn ze verbonden geweest aan het Nationale dames Team Lacrosse bij het EK in 2015 en in 2017 bij het EK supercarts op TT circuit van Assen.

Meer informatie over hun werkwijze, behandelingen en adresgegevens vind je op www.jagervanderkamp.nl. Telefonisch zijn ze bereikbaar op 024-373 56 98, via WhatsApp op 06-57 66 32 66.