Van woensdag 27 tot en met zaterdag 30 juli vindt in Nijmegen de EuroGames 2022 plaats. Het badmintononderdeel van dit inclusieve sporttoernooi wordt op vrijdag en zaterdag gehouden en ondersteund door BC Mariken. Nu is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers. Lijkt het je leuk om mee te helpen? Meld je dan hier aan.

EuroGames2022 is een sportevenement voor iedereen en specifiek voor lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, transgenders en interseksuelen (LHBTI+). Sporters kunnen in Nijmegen deelnemen aan zeventien sportdisciplines. Naar verwachting zullen meer dan 1.500 sporters meedoen.

Het badmintononderdeel vindt plaats in onze vertrouwde Jan Massinkhal. Twee dagen lang zullen zo’n 200 badmintonners in vijf verschillende niveaus alle achttien banen bezet houden. Er staan singles, dubbels en mix-partijen op het programma. Alle hulp voor de organisatie is welkom! Ook Het Roze Veertje helpt mee.

In ruil voor je inzet garandeert de EuroGames2022-organisatie je een unieke ervaring, veel nieuwe contacten en een mooie, leerzame tijd. Je krijgt de kans om het evenement zelf van dichtbij mee te maken.

Alle vrijwilligers ontvangen:

  • Gratis eten en drinken
  • Officiële EuroGames-kleding
  • Sociale en andere activiteiten voor, tijdens en na het evenement