BC Mariken doen dit jaar voor het eerst sinds jaren weer mee aan de VoorJaars Competitie Recreanten. We spelen in de Z-klasse (beginners), met Jeannette (team-captain), Hilde, Susanne, Virgil en Robbert-Jan, en als derde man een wissel speler zoals Erdem of Theo.

Op vrijdagavond 3 februari is de eerste recreanten wedstrijd gespeeld: een thuiswedstrijd in de Jan Massinkhal tegen de Wageningse studentenbadmintonvereniging De Lobbers. En dat was verrassend gezellig! Allemaal studenten die van de universiteit in Wageningen, één van hen kwam uit Spanje. Het waren goede en spannende partijen, Een aantal keren was er maar een paar puntjes verschil. Uiteindelijk is de score helaas 2-6 geworden.

We werden goed in de gaten gehouden door onze trainer Jet. Tijdens de wedstrijden heeft ze een paar tips gegeven en ze zal bij de volgende training zeker ons de broodnodige feedback geven.

Er kwamen regelmatig andere leden kijken en ons toejuichen. Erg leuk. En achteraf werden we in de kantine aangesproken, met vragen over de score en hoe het gegaan was. Dat is erg motiverend: net alsof we in een belangrijke competitie spelen! Het zegt veel over de interesse binnen onze vereniging in elkaars wedstrijden.

Na afloop hebben we nog een drankje gedronken met het andere team, Een paar bitterballen gingen er ook in. We kijken al uit naar de return, en de andere wedstrijdavonden.

verslag: Robbert-Jan/Jeannette

Klik hier om de tussenstand in de poule te bekijken. De volgende thuiswedstrijd is op vrijdag 17 februari. Dan komt BC Smashing op bezoek.