In het laatste competitieweekeinde van deze maand komen alle teams van BC Mariken in actie. Dat belooft voor onze vereniging mooi uit te pakken. Drie teams kunnen dit weekend al kampioen worden, al is de kans groot dat de kurken pas volgende week uit de champagneflessen kunnen.

BC Mariken 1 wacht een uitwedstrijd tegen BC Amersfoort. In de eerste competitiehelft versloegen onze spelers dit team met 5-3. Die wedstrijd vormde het begin van een mooie reeks van die overwinningen. Zaterdagmiddag wil team 1 weer net zulke goede zaken doen. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

Twee seniorenteams kunnen zich komend weekeinde al tot kampioen kronen. Als BC Mariken 8 (Frank, Thijs, Tijn, Irene en Isis) vier punten uitloopt op de concurrent, is het team niet meer te achterhalen. BC Mariken M1 (Shoghi, Jeroen, Mark en Mark) moet zes punten uitlopen om zich officieel tot kampioen te kronen. Voor beide teams is er echter geen haast: als het dit weekend niet lukt, wacht volgende week een nieuwe kans.

Ook bij de jeugd dient een kampioensteam zich aan. BC Mariken J3 (Mees, Davin, Sasha, Hanna, Sabine en Vera) gaat zaterdag op bezoek bij de hekkensluiter uit de competitiepoule. Als onze spelers drie punten uitlopen op de concurrent, zijn ze niet meer te achterhalen.

Alle competitieteams, veel succes toegewenst! In onderstaand overzicht staan de wedstrijden van alle BC Mariken-teams van komend weekeinde op een rij. Het overzicht van de wedstrijden van alle seniorenteams op Toernooi.nl vind je hier, van alle juniorenteams hier.