Voel je je na het geslaagde singelevenement van vorige week ook zo alleen? Dan is het volgende dubbelevenement wellicht iets voor jou! Nu het buiten kouder wordt, brengen we zo wat gezelligheid en warmte terug op de badmintonbaan!

Op donderdagavond 24 november organiseert de technische commissie in Sporthal de Boog een voor heren- en damesdubbels. De wedstrijden vinden plaats van 19.30 tot 21.00 uur. Vanaf 19.00 uur kan er al worden warmgespeeld.

Er zijn wederom acht banen beschikbaar. Daarom is er plaats voor 32 deelnemers, verdeeld over zestien koppels. Aanmelden kan via dit formulier. Je mag ook als gemengd koppel inschrijven, maar we vragen je dan wel om niet te mixen, maar samen te dubbelen.

De opzet is ‘King/Queen of the court’. Als je wint, schuif je een baan de ene kant op. Als je verliest, verplaats je naar de andere kant.

Vind je het spannend om iemand te vragen of wil je graag op een blind date? Opgeven zonder partner kan ook. We proberen dan een partner voor je te vinden, maar dit kunnen we niet garanderen.

Hieronder alvast een filmpje met wat tips over het rouleren tijdens dubbels.