Net zoals vorig jaar doet BC Mariken weer mee met de Collecte voor het Fonds Gehandicaptensport. Als club vinden wij het belangrijk dat iedereen kan sporten en daarom steunen wij dit doel van harte. Het mooie van deze actie is dat we 50% van de opbrengst mogen besteden binnen de club en met de andere helft helpen we de sporters met een handicap in Nederland. Help jij ook mee?

Sporten draait om eerlijkheid. Als het startschot gaat, moet iedereen een even grote kans hebben om te winnen. Maar niet iedereen heeft een eerlijke kans om aan de start te komen. Zo zijn de kosten voor sporthulpmiddelen vele malen hoger en zijn er in Nederland veel minder sportmogelijkheden en faciliteiten voor mensen met een beperking.

Er zijn 1,7 miljoen mensen met een handicap die, om te kunnen sporten, extra ondersteuning nodig hebben. Daarom komen wij in actie voor Fonds Gehandicaptensport. Maak sport eerlijk. Doneer eenvoudig via deze link of klik op de banner hieronder.

Voor meer informatie over Fonds Gehandicaptensport kun je kijken op de website.

G-badminton

BC Mariken heeft ook een trainingsgroep voor jongeren en volwassenen met een beperking. Elke dinsdagavond een uur lang: van 19:00 tot 20:00 uur in de Jan Massinkhal. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau spelen, onder begeleiding van een gediplomeerde trainer en een aantal vrijwilligers van onze club. Klik hier voor meer informatie daarover.