Afgelopen vrijdag was het weer tijd voor de maandelijkse kantinactiviteit. Ditmaal stond een interactief, digitaal tekenspel op het programma: Drawful 2. Bij dit spel kreeg de activiteitencommissie assistentie van Paul, die speciaal voor deze avond zijn laptop had meegenomen.

Tijdens het spel moesten de deelnemers de vreemdste dingen tekenen. Daarnaast had je slechts de beschikking over één kleur en géén gum. Iemand moest bijvoorbeeld een eend die een onderbroek past tekenen. Vervolgens kregen alle deelnemers de tekening te zien en mochten ze zelf bedenken wat de tekening voorstelde. Daarna moest iedereen raden wat de echte tekenopdracht was.

Heel wat vreemde tekeningen en hilarische titels later kwam de winnaar bovendrijven. Mart bleek het beste in het raden te zijn. Of hij ook het beste kon tekenen? Dat valt nog te betwisten…

De kantineactiviteit organiseert de activiteitencommissie iedere derde vrijdag van de maand, aan het einde van de speelavond in de Jan Massinkhal. De volgende staat gepland op vrijdag 19 mei.