Pepijn en Kiara

Gisteravond is er in de Jan Massinkhal gestreden om de enkelspeltitels op de clubkampioenschappen. Tussen 20:30u en 23:00u werkten negentien spelers een klein toernooi af. Maarten en Aart hadden – vanuit de technische commissie – de schema’s ingedeeld en voor kleine prijsjes gezorgd.

Pepijn en Kiara prolongeerden hun titel in de veren-categorie. In de finale van de herenenkel in de veren-categorie nam Pepijn het op tegen Bram. Het was de laatste partij van de avond. Vanwege de korte tijd werden alle sets maar tot de 15 punten gespeeld, maar wel met verlenging. In de poules leidde dat nog steeds tot spannende wedstrijden. De finale was echter wat ruimer: 15-11 15-10.

Aart

Kiara hoefde maar twee partijen te winnen om zich clubkampioen te mogen noemen, maar wel gewoon tot de 21 punten. Omdat er in de damesenkel maar drie inschrijvingen waren konden in dat onderdeel volledige wedstrijden gespeeld worden. De tweede plaats was voor Lynn.

De herenenkel in de nylon-categorie bestond uit één grote poule. De zes deelnemers speelden allemaal een (verkorte) wedstrijd tegen elkaar. Een flink programma dus, iedereen was constant aan het singelen. Op het eind van de avond kwam Aart als winnaar bovendrijven. Mart werd tweede.

De damesenkel in de nylon-categorie kon helaas niet gespeeld worden, omdat er te weinig aanmeldingen waren. Als enige deelneemster kan Yannah zich misschien een seizoen lang officieus kampioen noemen in deze categorie.

Na afloop volgde in de kantine een kleine prijsuitreiking. Met Aart en Pepijn hield de technische commissie twee eerste prijzen in eigen kring.

De clubkampioenschappen gaan de komende twee vrijdagen verder. Op 21 april spelen we de heren- en damesdubbels. Op 28 april eindigen we met de gemengd dubbels. Aanmelden kan nog steeds, door een e-mail te sturen naar ccp-senioren et bcmariken punt nl.