In het weekend van de Zevenheuvelenloop – waarbij ongeveer zeven leden van BC Mariken zich inzetten om de clubkas te spekken – gaat de competitie verder met een hele rits thuiswedstrijden in de Ark van Oost.

Kom je naar de Ark van Oost? Let dan op de gewijzigde verkeerssituatie. Enkele wegen in de buurt van sporthal zijn namelijk afgesloten. Hier vind je een kaart van het loopparcours, op zondag 18 november afgesloten van 12.30 uur tot ongeveer 17.00 uur. Het begin van de Groesbeekseweg, tussen de Sint Annastraat en de Coehoornstraat, is het hele weekend afgesloten.

  • Kom je vanuit de richting Arnhem over de Waalbrug? Ga dan vanaf de Canisiussingel de Berg en Dalseweg op en via de Broerdijk richting de Ark van Oost.
  • Kom je vanaf de richting Dukenburg? Ga dan via het Keizer Karelplein naar de Canisiussingel, vervolgens de Berg en Dalseweg op en via de Broerdijk richting de Ark van Oost.

BC Mariken 1 en 2 nemen het op tegen respectievelijk BECA 2001 en BECA 2002 uit Arnhem. Beide wedstrijden zijn interessant. In de tweede divisie zijn de teams verwikkeld in een strijd tegen degradatie, in de vierde divisie zijn de teams juist bovenin de poule elkaars concurrenten.

De jeugdteams BC Mariken J3, J4 en J5 nemen het alle drie op tegen BC Ellaar. J4 en J5 spelen thuis, terwijl J3 in Arnhem op bezoek gaat. Ook BC Mariken J2 wacht een uitwedstrijd: zij nemen het op tegen BC Zeewally uit Zeewolde.

Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen supporteren in de Ark van Oost (Ciptresstraat 154, Nijmegen). Alle teams, veel succes!