In het afgelopen weekend werden de laatste competitiewedstrijden van het seizoen 2018-2019 gespeeld. Twaalf van de veertien teams kwamen in actie. De uitslagen zijn mooi in balans: vijf overwinningen, twee gelijke spelen en vijf nederlagen.

BC Mariken 1 wist zich bij aanvang van zijn wedstrijd al zeker van handhaving in de tweede divisie. Concurrent BC Ulftse kwam namelijk al een dag eerder in actie en had niet genoeg punten gepakt om ons eerste team voorbij te gaan. Tegen hekkensluiter BC Veghel won BC Mariken 1 vervolgens alsnog eenvoudig. Door de 6-2 overwinning eindigt het team uiteindelijk op een gedeelde derde plaats.

BC Mariken 3 won overtuigend met 8-0 van BC Gendt. Door de grootst mogelijke overwinning steeg het team naar de tweede plaats: een mooie prestatie!

Jeugdteam J2 werd vorige week al officieus kampioen. Na de 8-0 overwinning op bezoek bij BC Druten was het team ook officieel niet meer te achterhalen. Proficiat aan Floris, Ruben, Djay, Maddie en Anissa!

De andere jeugdteams eindigden allemaal keurig in de middenmoot. BC Mariken J7 en J8, de enige twee teams van onze vereniging in dezelfde poule, werden samen gedeeld derde, met allebei 21 punten.

Aanstaande vrijdag gaat de voorjaarscompetitie van start. Binnenkort lees je daar meer over op deze website.

De gedetailleerde wedstrijduitslagen vind je hier (BC Mariken 1-4) en hier (BC Mariken M1-2, J1-8).