Dit competitieweekend kwamen alle BC Mariken-teams in actie: vijf overwinningen, vier gelijke spelen en vijf nederlagen. In het tweede weekend van februari volgt een laatste competitieronde. Dan zit het competitieseizoen er voor alle teams weer op.

Ons jeugdteam BC Mariken J2 werd zondag in de Ark van Oost nog net geen kampioen. Een 5-3 overwinning op concurrent BC Zeewally had het team een voorsprong gegeven die niet meer te overbruggen zou zijn. Na twee razend spannende gemengd dubbels werd de eindstand echter 4-4. Toch is het kampioenschap niet ver weg: over twee weken heeft J2 tegen de hekkensluiter aan twee punten genoeg. Daarom kreeg het team zondag alvast een bloemetje uitgereikt.

In Arnhem deed ons eerste seniorenteam ondertussen weer goede zaken. Van BECA 2000 1 werd met 5-3 gewonnen. Handhaving lijkt met nog een wedstrijd te gaan bijna zeker. Ook BC Mariken 2 speelde een uitwedstrijd tegen BECA 2000. Het team speelde tegen de koploper knap gelijk.

De jeugdteams BC Mariken J7 en J8 namen het zondagochtend tegen elkaar op. Dat zorgde voor een paar spannende partijen. J7 bleek uiteindelijk met 5-1 de sterkste.

De gedetailleerde wedstrijduitslagen vind je hier (BC Mariken 1-4) en hier (BC Mariken M1-2, J1-8). (Foto’s van Jarne)