Na een weekendje rust ging dit weekeinde de badmintoncompetitie verder. Vijftien van de achttien teams kwamen in actie. We maken een rondje langs de badmintonbanen.

BC Mariken 1 onderuit tegen koploper
Voor team 1 begon de tweede competitiehelft met een thuiswedstrijd tegen BC Duinwijck, de koploper uit de poule. Half september verloren onze spelers met 7-1 van dit team. Dit keer had het team gehoopt een of twee puntjes meer bij elkaar te sprokkelen, maar zondagmiddag stond wederom een 7-1-nederlaag op het scorebord. Omdat de concurrent met 8-0 verloor, lopen onze spelers in de strijd tegen degradatie wel een puntje uit.

Nog zeven thuiswedstrijden in De Boog
De competitiedag in Sporthal de Boog was ’s ochtends rustig begonnen: twee jeugdteams speelden thuis. J1 verloor met 2-6 van BAN uit Amersfoort. J6 speelde met 3-3 gelijk tegen BC ’t Gein.

In de middag was het wel dringen in de De Boog. Team 2 speelde eveneens tegen BC Duinwijck. Met meer succes dan team 1 bovendien: onze spelers wonnen knap met 6-2! BC Mariken 3 zette een paar banen verderop BC Harderwijk met dezelfde uitslag opzij. Ook team 8 en M1 wonnen ruim. Team 7 ging met 3-5 onderuit tegen BC Gova.

In totaal leverde het competitieweekend BC Mariken zes overwinningen, drie gelijke spelen en zes nederlagen op.

In onderstaand overzicht staan de uitslagen van alle BC Mariken-teams van afgelopen weekeinde op een rij. Het overzicht van de wedstrijden van alle seniorenteams op Toernooi.nl vind je hier, van alle juniorenteams hier.