Afgelopen weekeind werd na een aantal weken vakantie de competitie hervat. Veertien van onze competitieteams kwamen in actie. Dat leverde zes overwinningen, twee gelijkspelen en zes nederlagen op.

Team 1 trok zaterdag naar Midden-Limburg voor het treffen met BC Roosterse. Bij een 3-0 achterstand leek het een zware middag te worden, maar met hun enkeloverwinningen trokken Roy, Kiara en Nathalie de stand weer gelijk. Omdat beide gemengddubbels verloren werden, stond uiteindelijk toch een 5-3-nederlaag op het scorebord. Gelukkig pakte de concurrent in de strijd om degradatie maar één punt. Daardoor staat BC Mariken 1 inmiddels 9 punten boven de streep, met bovendien een wedstrijd minder gespeeld.

De twee seniorenteams die momenteel aan kop staan, deden beide goede zaken. BC Mariken 8 pakte op bezoek bij BC Krommerijnstreek met een 8-0-overwinning de volle mep. Ons herenteam, BC Mariken M1, liet tegen BC Groesbeek maar één punt liggen.

In onderstaand overzicht staan de uitslagen van alle BC Mariken-teams van afgelopen weekeinde op een rij. Het overzicht van de wedstrijden van alle seniorenteams op Toernooi.nl vind je hier, van alle juniorenteams hier.