Het nieuwe competitieseizoen staat op het punt van beginnen. Komend weekeinde komen 17 van de 18 BC Mariken-teams in actie. Alleen het jeugdteam BC Mariken J7 moet nog even op zijn eerste wedstrijd wachten.

Eerste wedstrijden in Sporthal de Boog
Zondagochtend om 10.00 uur zal de Sporthal de Boog voor het eerst BC Mariken-blauw kleuren. De afgelopen weken konden we al wennen aan de nieuw gebouwde sporthal, nu gaat het om de knikkers.

In totaal spelen zeven BC Mariken-teams thuis. Seniorenteam 4 ontvangt DVS Utrecht, team 5 BC ’t Pluumpje, team 6 BC ’t Seepaerd en team 9 GBC Poona. Ook de jeugdteams J2, J5 en J8 beginnen het seizoen met een thuiswedstrijd.

Iedereen is van harte uitgenodigd om onze spelers tijdens hun eerste partijen in Sporthal de Boog te komen aanmoedigen!

Tripje naar Haarlem
De avond ervoor, op zaterdag, wacht BC Mariken 1 en 2 een tripje naar BC Duinwijck in Haarlem. Het eredivsieteam van deze club legde afgelopen voorjaar voor de 27ste keer beslag op het landskampioenschap. Daarmee is Duinwijck recordhouder. De vereniging speelt sinds 2018 in een nieuwe badmintonhal, die enkel geschikt is voor onze sport.

Ons eerste team begon vorig seizoen ook met een uitwedstrijd tegen Duinwijck. Die ontmoeting ging met 3-5 verloren.

In onderstaand overzicht staan de wedstrijden van alle BC Mariken-teams van komend weekeinde op een rij. Het overzicht van de wedstrijden van alle seniorenteams op Toernooi.nl vind je hier, van alle juniorenteams hier.