Nu de Jan Massinkhal weer beschikbaar is, is het tijd voor onze juniorenclubkampioenschappen. We beginnen op vrijdag 3 juni met de dubbels. Op vrijdag 17 juni spelen we de enkels. Omdat de mix onder jeugdspelers minder populair is, organiseren we dit onderdeel niet.

Hoewel het woord ‘kampioenschappen’ anders doet vermoeden, is dit toernooi nadrukkelijk bedoeld voor alle jeugdspelers van BC Mariken, dus ook beginners. Juist deze spelers willen we in aanraking laten komen met het spelen van wedstrijden en we zullen er voor zorgen dat iedereen blijft spelen.

Natuurlijk is er ook aandacht voor de kinderen die zich dit jaar tot clubkampioen kronen. Naast alle andere prijzen krijgen de winnaars van het enkelspel in de hoogste leeftijdscategorie voor één jaar een wisseltrofee met hun naam erin gegraveerd. Deze Simon Ahuluheluw-bokalen zijn vernoemd naar onze oud-trainer, die een grote bijdrage heeft geleverd aan de jeugd van BC Mariken.

Voor een lijst van alle oud-winnaars klik je hier. Een overzicht voor al het badminton bij BC Mariken in de maand juni vind je hier.

    Ik meld me aan voor: Vrijdag 3 juni: dubbelsVrijdag 17 juni: enkels

    Ik zoek nog een dubbelpartner