Op verschillende vrijdagen in april en mei houden we weer de jaarlijkse clubkampioenschappen. Hier lees je alle informatie erover en belangrijk: waar je je aan kunt melden. Schrijf je in en doe allemaal mee!

Senioren

De clubkampioenschappen voor de seniorenleden zijn bedoeld voor iedereen: de recreanten tot en met de spelers van team 1. Hoe meer spelers zich inschrijven, hoe leuker de verschillende toernooionderdelen worden.

In vijf verschillende onderdelen bepalen we wie zich een jaar lang clubkampioen van BC Mariken mag noemen: herenenkel, damesenkel, herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel. Van elk onderdeel zijn er twee niveaus:

  • veren shuttles: voor degenen die trainen en/of competitie spelen met veren shuttles
  • nylon shuttles: voor alle overige spelers.

Deelname is gratis, maar je wordt wel geacht om zelf shuttles mee te nemen. Je kunt je voor ieder onderdeel apart aanmelden. Wanneer je een avond niet kan, is dat dus geen probleem. Als je geen partner voor de dubbels hebt, kun je dat aangeven. Dan proberen wij je aan iemand te koppelen. Het programma:

Junioren

De jeugdclubkampioenschappen zijn expliciet voor alle jeugdleden van onze vereniging. Dus ook als je nog maar net lid bent of niet op vrijdag traint: doe mee! Het gaat om de gezelligheid en maar een beetje om de prijzen! Er zijn op deze avonden geen trainingen. We zorgen ervoor dat iedereen kan blijven spelen, ook als je een partijtje verliest.

Het programma:

  • vrijdag 20 april, 18.30-20.30 uur: dubbels
  • vrijdagen 18 en 25 mei, 18.30-20.30 uur: enkels

Als je bij het enkeltoernooi maar één dag kunt, kun je wel spelen, maar niet meedoen om de prijzen.

Opgeven kan via deze link. Als je dit nog nooit gedaan hebt, kun je hier meteen een account aanmaken. Hiervoor heb je je bondsnummer nodig. Dat heb je per e-mail gekregen toen je lid werd van onze vereniging. Bij de vraag ‘Speelsterkte’ vul je 11 in. Mocht het niet lukken, neem dan contact op met de jeugdcommissie.