Op verschillende vrijdagen in april en mei houden we de jaarlijkse clubkampioenschappen. Hier lees je alle informatie erover en belangrijk: waar je je aan kunt melden. Schrijf je in en doe allemaal mee!

Senioren

De clubkampioenschappen voor de seniorenleden van BC Mariken houden we dit jaar weer in april. Iedereen, van de recreanten tot en met de spelers van team 1, is van harte uitgenodigd om mee te doen.

Er wordt gespeeld in vijf verschillende onderdelen: herenenkel, damesenkel, herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel. Van elk onderdeel zijn er twee niveaus:

– veren shuttles, voor degenen die trainen en/of competitie spelen met veren shuttles
– nylon shuttles, voor alle overige spelers.

Het programma:

vrijdag 14 april, 20:30-23:00 uur: heren- en damesenkel
vrijdag 21 april, 20:30-23:00 uur: heren- en damesdubbel
vrijdag 28 april, 20:30-23:00 uur: gemengd dubbel

Om het niet te laat te maken zullen de enkels worden gespeeld om twee gewonnen sets van 15 punten. De dubbels zullen wel gewoon om twee gewonnen sets van 21 punten gaan.

Deelname is gratis, maar je wordt wel geacht om zelf shuttles mee te nemen. Uiteraard is het ook mogelijk om aan één of twee onderdelen mee te doen. Je kunt je aanmelden per e-mail, onder vermelding van onderdelen, niveau en eventuele partners. Stuur je aanmelding naar ccp-senioren et bcmariken punt nl.

Junioren

De jeugdclubkampioenschappen zijn voor expliciet voor alle jeugdleden van onze vereniging. Dus ook als je nog maar net lid bent: doe mee. Het gaat om de gezelligheid en maar een beetje om de prijzen!

Op de vrijdagen 12 en 19 mei, van 18:30 tot 20:30 uur, worden de enkels gespeeld. Als je maar één van de twee dagen kunt, kun je wel wedstrijden spelen, maar doe je niet mee voor de prijzen.
Op vrijdag 26 mei, ook van 18:30 tot 20:30 uur, spelen we de dubbels. Na afloop sluiten we die avond af in de kantine.

Ook de spelers van de Triangel-groep willen we graag uitnodigen op deze vrijdagen naar de Jan Massinkhal te komen.

Meedoen is gratis. Je kunt je inschrijven via deze website. Voor nieuwe leden: je moet je even registeren. Bij lidnummer vul je het lidnummer van de bond in of als je dit niet weet, laat je dit vak leeg. Bij speelsterkte vul je 11 in. Als het niet lukt neem dan even contact op met de jeugdcommissie, zodat wij het voor je kunnen regelen.