Afgelopen vrijdag was de eerste avond van de jaarlijkse clubkampioenschappen. In de Jan Massinkhal streden 26 spelers om de enkelspeltitels. Bram had – vanuit de technische commissie – de schema’s ingedeeld en voor kleine prijsjes gezorgd.

In de veren-categorie kende het kleine toernooi ten opzichte van vorig jaar twee nieuwe winnaars. Lynn was de sterkste in een poule van drie dames. Yannah, die tweede werd, kwam in de tweede set tegen Lynn in de buurt, maar kon het haar niet lastig genoeg maken: 21-11 21-17. Bij de mannen waren er meer deelnemers, waardoor vier poules samengesteld konden worden. Na de kruisfinales namen Pepijn en Roy het in de finale tegen elkaar op. Het werd spannend, maar Roy kroonde zich uiteindelijk tot clubkampioen: 21-8 16-21 21-16.

Het schema in de herenenkel in de nylon-categorie bestond uit twee poules. De twee poulewinnaars, Aart en Boris, maakten vervolgens uit wie zich in deze categorie clubkampioen mocht noemen. Aart trok, na een spannende tweede set, aan het langste eind en prolongeerde zijn titel. In de damesenkel was Lilian overtuigend de sterkste in een poule van vier.

Na afloop volgde in de kantine een kleine prijsuitreiking. De clubkampioenschappen gaan de op vrijdag 20 april verder met de heren- en damesdubbels (aanmelden). Op vrijdag 18 mei sluiten we af met de gemengd dubbels (aanmelden).

Meer foto’s van de avond vind je op de Media-pagina.