Komende vrijdag (25 oktober) komt badmintonwinkel CHESPsport naar de Jan Massinkhal. Vanaf 20.00 uur is oud-trainer Bart-Jan den Hollander met een stand aanwezig. Onze leden kunnen bij hem terecht voor allerlei badmintonproducten.

Sinds begin 2019 werken BC Mariken en CHESPsport samen. Zo kunnen BC Mariken-leden op de webshop www.chespsport.nl met 5 procent korting producten bestellen. Ook de webshops www.badminton-webshop.nl en www.badmintonoutlet.nl vallen onder de samenwerking. Meer informatie vind je in onze Clubwinkel.

De webwinkel heeft een groot aanbod aan badmintonproducten. Yonex-artikelen – wereldmarktleider in het badminton – maar ook Babolat, ERIMA en MAXX artikelen zijn verkrijgbaar. Daarnaast kunnen squash-, padel- en tennisproducten worden aangeschaft, onder andere van het merk SAXON.  Maar de mooiste sport blijft natuurlijk badminton…

Producten kunnen ter plekke contant of met pin afgerekend worden.

Heb je een specifiek product uit de webshop op het oog? Geef dat dan voor woensdagmiddag 13.00 uur aan Bart-Jan door. Dan kan hij het product op tijd bestellen.

Testrackets in de Jan Massinkhal
In de Jan Massinkhal ligt daarnaast altijd een badmintontas vol testrackets. Wie de aanschaf van een nieuw badmintonracket overweegt kan op deze manier een racket testen. In de tas zit een aantal verschillende rackets tot aan aanschafprijs €100. Andere rackets kunnen worden aangevraagd. Aanspreekpunt over de testrackets is voorzitter Pepijn de Lange.